Ditarto

Sommeren kan først rigtig begynde, når udekøkkenet er fuldt udstyret. Klar til en dejlig lang sæson at spise ude, med hyggelige gæster og lækre sommerretter! De smukkeste eksemplarer og den bedste placering og udstyr kan findes her. Sådan planlægger du det perfekte udekøkken.

Lav det perfekte udekøkken med disse 3 gør-det-selv ting | vtwonen
Hvorfor et udekøkken?
Man skulle måske tro, at en grillfest er nok til en grillaften. Men hvor rart er det, hvis man ikke skal gå ind for hver lille ting? I et udekøkken kan du opbevare alt dit bestik, service og skærebrætter på hylderne og i skufferne. Og en beskyttelse sikrer, at alt forbliver tørt i tilfælde af en uventet regnbyge. Luksusheste har også vask og indbygget køleskab og gasblus. Men med et selvbygget eller ombygget arbejdsbord kan du også komme langt med din plan for det perfekte udekøkken.

Det er de bedste steder
Med en lille have har du måske ikke så meget at vælge imellem, men hvis du har flere kvadratmeter eller i det mindste vil give et godt fundament, så tænk over dette:

Sørg for en god plan overflade, så udekøkkenet står stabilt og fladt. Fliser og beton er bedst, træ er mindre egnet.
Kan du lide at lave mad udenfor, men foretrækker at spise indenfor? Eller kan du godt lide at være tæt på køkken, toilet og andre faciliteter? Vælg derefter et sted i nærheden af ​​huset.
Har du en veranda eller læhegn? Stil derefter udekøkkenet nedenfor. Jo tørrere det er, jo bedre.
De bedste fester slutter ikke, når det bliver mørkt. Glem derfor ikke belysningen. En lyssnor er altid en god idé og sikrer, at du stadig kan finde noget i de sene timer.
Har du ikke meget plads? Så er et mobilt udekøkken på hjul en god plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *